eveline-grolle

Welkom op mijn website, waar ik van alles schrijf over mijn hobbie reenactment. Althans, zo is deze website begonnen. Hoewel de domeinnaam “Anno1600” niet klopt met alles wat op deze website geplaatst wordt, zal het altijd wel verband blijven houden met mijn hobby, namelijk het maken van kleding.

Ik ben inderdaad zo iemand die 300 projecten in mijn hoofd heeft zitten, een stapel stoffen en projecten in de kast die maar niet afgemaakt worden, en iemand met te veel interesses en ambities om me goed en volledig op 1 ding te focussen.

Vandaar ook deze website. Het is een stok achter de deur om me bezig te blijven houden met mijn passie. Om me niet teveel te laten afleiden door alle andere dingen in het leven. Om toch bezig te blijven met die projecten die liggen te verstoffen. En om mijn interesse in geschiedenis te combineren met mijn andere grote interesse, namelijk online marketing.

Met mijn eigen website kan ik naar hartenlust experimenteren met alle ins- en outs van WordPress, nieuwe widgets, het maken van afbeeldingen voor op mijn website, een klein stukje programmeren, en natuurlijk schrijven. Dat is waarschijnlijk mijn laatste grote passie. Iets wat ik al heel mijn leven doe. Maar waar, door alle drukte die “leven” heet, ook veel te weinig tijd voor wordt gemaakt.

Daarom schrijf ik vanaf nu wekelijks een nieuw bericht op deze Blog. Sommige posts zullen stukjes onderzoek zijn. Sommige posts zullen mijn kleding-projecten beschrijven. Andere posts zullen een terugblik zijn op evenementen. Sommige posts zullen boek reviews zijn, en andere zullen wellicht nergens in thuishoren. Maar wil ik ook deze verhalen gewoon hier even kwijt.

 

Eveline

08 augustus 2016